Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Voor het feest

Als je nog nooit lenzen gedragen hebt, neem dan de tijd om de lenzen in te zetten. We raden aan om langzaam je ogen te laten wennen aan het dragen van de lenzen, het liefst een paar dagen voor het feest.  Begin met een uurtje en bouw dat langzaam op. Je kan natuurlijk gewoon make-up dragen als je de kleurlenzen indoet. Als je make-up wilt dragen, breng dan eerst de make-up aan en breng dan je KawaEyes kleurlenzen pas in. 

Tijdens het feest

Het kan zijn, dat je ogen na enkele uren wat droog aanvoelen, gebruik dan een oogdruppel of oogspray om je ogen en lenzen te bevochtigen. Beginnen de lenzen te irriteren doe dan de lenzen even uit! Dan kunnen jouw ogen even rusten. We raden ook aan om de bijsluiter te lezen voor meer informatie. 

Verzorging

KawaEyes lenzen zijn jaarlenzen. Ze zijn dus tenminste een jaar lang te gebruiken, als je ze goed verzorgt. 

Aan het eind van de avond haal je eerst de lenzen uit je ogen, voordat je je make-up verwijdert. Je reinigt ze met een alles-in-één vloeistof voor zachte lenzen (Bijvoorbeeld deze) en bewaar je in een lenshouder, – een doosje, speciaal voor lenzen, gevuld met verse lenzenvloeistof. Als je de lenzen goed verzorgt, kun je ze probleemloos blijven dragen. Vervang de lenzenvloeistof iedere week.