Lenzenvloeistof 100 ml

€2,95
Op voorraad

Draag je contactlenzen of een bril en wil je ook graag kleurlenzen dragen? Kies dan voor KawaEyes kleurlenzen op sterkte! Speciaal voor jou worden ze gemaakt, in jouw sterkte en jouw gewenste kleur. Je kunt zelfs voor elk oog een andere sterkte en kleur kiezen. Verkrijgbaar in de sterktes: -1,00 t/m -6,00.

 

KawaEyes kleurlenzen op sterkte, zijn jaarlenzen met CE markering. Speciaal voor feesten, festivals of andere feestelijke gelegenheden, zoals cosplay, Halloween of carnaval. Verander jouw ogen met deze prachtige gekleurde partylenzen. Ruim aanbod, er is altijd een mooie kleur te vinden voor jouw cosplay outfit, Halloween outfit, carnaval outfit of andere feest outfit. De perfecte gekleurde lenzen om jouw kleding helemaal af te maken, bijvoorbeeld: kleurlenzen wit, rood, zwart of cosplay kleurlenzen, Halloween kleurlenzen of carnaval kleurlenzen.

 

  •  Voorzien van CE markering voor medische hulpmiddelen. Dit betekent dat de lenzen voldoen aan alle essentiële vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en in Europa op de markt mag worden gebracht.
  •  Veilige lenzen voor jouw ogen, voldoen aan dezelfde normen als contactlenzen op sterkte.
  •  Jaarlenzen, dus meerdere malen te gebruiken .
  •  Kleurlenzen zonder sterkte.
  •  Hoge kwaliteit contactlenzen en prettig draagcomfort
  •  Verpakking bestaat uit 2 KawaEyes kleurlenzen
  •  Inclusief een lenzendoosje. Handig, zo kunnen de kleurlenzen na gebruik bewaard worden.

Deze lenzen bestellen kan gewoon via deze website. Tip! Bestel ook meteen je lenzenvloeistof. Gebruik altijd lenzenvloeistof voor zachte contactlenzen om de lenzen schoon te maken, te desinfecteren, te bewaren en in te zetten.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen