Jaarlenzen Full White kleurlenzen op sterkte! - Copy

€32,95
Op voorraad
Deze kleurlenzen op sterkte van KawaEyes zijn worden al 20 jaar lang vertrouwd door Cosplayers en de grootste feestgangers. Deze kleurlenzen zijn speciaal voor Halloween, Carnaval of Cosplay. Draag jij normaal een bril of lenzen, steel dan het feest met d

Draag je contactlenzen of een bril en wil je ook graag kleurlenzen dragen? Kies dan voor KawaEyes kleurlenzen op sterkte!

Verkrijgbaar in populaire kleuren: Full White, Full Red en Demon White, in de sterktes: -1,50 t / m -4,00.

KawaEyes kleurlenzen op sterkte, zijn jaarlenzen met CE markering. Speciaal voor feesten, festivals van andere feestelijke gelegenheden, zoals cosplay, Halloween of carnaval. Verander jouw ogen met deze prachtige gekleurde partylenzen. 

Ruim aanbod, er is altijd een mooie kleur te vinden voor jouw cosplay-outfit, Halloween-outfit, carnaval-outfit van andere feest-outfit. De perfecte gekleurde lenzen om jouw kleding helemaal af te maken, bijvoorbeeld: kleurlenzen wit, rood, zwart of cosplay kleurlenzen, Halloween kleurlenzen of carnaval kleurlenzen.

  • Voorzien van CE markering voor medische hulpmiddelen. Dit betekent dat de lenzen voldoen aan alle essentiële eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu in Europa op de markt mag worden gebracht.
  • Veilige lenzen voor jouw ogen, voldoen aan dezelfde normen als contactlenzen op sterkte.
  • Jaarlenzen, dus meerdere malen te gebruiken.
  • Kleurlenzen met sterkte.
  • Hoge kwaliteit contactlenzen en prettig draagcomfort
  • Verpakking bestaat uit 2 KawaEyes kleurlenzen
  • Inclusief een lenzendoosje. Handig, zo kunnen de kleurlenzen na gebruik bewaard worden.

Deze lenzen bestellen kan gewoon via deze website.

Tip! Bestel ook geweldig je lenzenvloeistof. Gebruik altijd lenzenvloeistof voor zachte contactlenzen om de lenzen schoon te maken, te desinfecteren, te bewaren en in te zetten.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen